Poprzednia

ⓘ Caio Blat



Caio Blat
                                     

ⓘ Caio Blat

Caio Blat, właściwie Caio Blat de Oliveira - brazylijski aktor telewizyjny.

Urodzony w rodzinie aktorów teatralnych i dramaturgów, zaczął swoją karierę w wieku ośmiu lat, występując w ponad dwustu reklamach. Został dobrze przyjęty przez publiczność i krytyków jako młody Carlos w serialu Mamy sześć Éramos Seis, 1994. Studiował prawo na University of São Paulo. Sprawdził się także jako dobry piłkarz. Został także cenionym aktorem w teatrze.

Był żonaty z Aną Ariel od 6 lipca 2001 do 2004, z którą zaadoptował syna Antonio. W dniu 17 listopada 2007 ożenił się z Marią Ribeiro. Ma z nią syna Bento ur. 15.01.2010

                                     

1.1. Filmografia filmy kinowe

  • 2003: Carandiru jako Deusdete
  • 2006: Chrzest krwi Batismo de Sangue jako Frei Tito
  • 2005: O Quintal dos Guerrilheiros jako Toti
  • 2006: Rok, kiedy moi rodzice wyjechali na wakacje O Ano em Que Meus Pais Saíram de Férias jako Włoch
  • 2005: Ile to jest warte za kilogram? Quanto Vale Ou É Por Quilo?
  • 2012: Wyprawa do Xingu
  • 2001: Lavoura Arcaica jako Lula, młodszy brat
  • 2002: Łóżko z kotów Cama de Gato jako Cristiano
  • 2007: Zabrania się zabraniać Proibido Proibir jako Paulo
  • 2006: Gniazdo bestii Baixio das Bestas jako Cícero
  • 1998: Caminho dos Sonhos
  • 2008: Bezerra de Menezes: O Diário de um Espírito jako Military
                                     

1.2. Filmografia telenoweli

  • 2005: Sob Nova Direção jako Waltinho - Vendedor da Loja
  • 2008: Ciranda de Pedra jako Afonso
  • 1991: Mundo da Lua jako Ciao, członek Big Bad Boys Band
  • 1996: Você Decide
  • 1999: Z głową w chmurach Andando Nas Nuvens jako Thiago San Marino
  • 1995: Uczniowie pana rektora As Pupilas do Senhor Reitor jako Henry
  • 2007: Amazônia: De Galvez a Chico Mendes
  • 2000: Esplendor jako Bruno
  • 1994: Mamy sześć Éramos Seis jako Młody Carlos
  • 1999: Życie jak muzyka Chiquinha Gonzaga jako młody João Batista Fernandes Lage
  • 2004: Barwy grzechu Da Cor do Pecado jako Abelardo Sardinha
  • 2001: Brava Gente jako Eufemia
  • 2002: Coração de Estudante jako Mateus
  • 2001: Anioł spadł z nieba Um Anjo Caiu do Céu jako Rafael
  • 1998: Fascynacja Fascinação jako Gustavo

Użytkownicy również szukali:

Blat, Caio, Caio Blat, caio blat, ludzie związani z wartą. caio blat,

...

Wielojęzycznym słowniku

Tłumaczenie

Kalifornia 2015 Galeria Polecam Film Portal Filmowy.

Caio Blat, właściwie Caio Blat de Oliveira brazylijski aktor telewizyjny. Urodzony w rodzinie aktorów teatralnych i dramaturgów, zaczął swoją karierę w wieku ośmiu lat, występując w ponad dwustu reklamach. Został dobrze przyjęty przez. Zabrania się zabraniać 2007, reż. Jorge Durán Kino CHARLIE. Reżyseria: Hector Babenco. obsada: Rodrigo Santoro, Milton Goncalves, Luiz Carlos Vasconcelos, Caio Blat. wersja dźwiękowa: język.





Globo Caio 3210512 Opinie i atrakcyjne ceny na.

Campos Ulisses Sardinha Leonardo Brício Abelardo Sardinha Caio Blat Eduardo Campos Sodré Ney Latorraca Verinha Campos Sodré Maitê Proença​. Profile Caio Blat Facebook. Caio Blat znany z takich filmów i seriali jak Deus Salve o Rei online, McMafia online, Carandiru online, Barwy grzechu online. McMafia Serialowe Premiery. Darmowe filmy i seriale online, programy TV, filmy dokumentalne oraz bajki – na żądanie, legalnie lub w wersji Premium. Caio Blat wymowa: jak wymówić Caio Blat w portugalski Forvo. Obsada serialu. Dira Paes Norminha. Caio Blat Ravi Ananda. Lima Duarte Shankar. Tony Ramos Opash Ananda. Antonio Calloni César Gallo Goulart.


Lado a Lado.

Oshri Cohen, Sofya Lebedeva, Caio Blat kategoria: mini, serial, Amazon, BBC, AMC, dramat, kryminał, Emmy. Jedna z mniej znanych produkcji Amazon. Caio Blat – Esensjopedia. Photographer: Fernando Pereira. Brazylia 2015 Califórnia. Reż. Marina Person. Aktorzy: Clara Gallo, Caio Horowicz, Caio Blat,Giovanni Gallo, Leticia Fagnani. Archiwa: Caio Blat FilmyWSieci. Caio Blat discography and songs: Music profile for Caio Blat, born 2 June 1980.





Carandiru DVD krwawy bunt więźniów FOLIA 9859189658.

PLN 1.700.10 14 dni. Stolik kawowy Bolton 60x60 cm blat marmur nogi czarne. 30% PLN 109.00 PLN 98.10 24 h. Lampa wisząca Caio O12 cm mosiężna. Orange TV Go Orange Polska. Reżyseria: Marina Person scenariusz: Francisco Guarnieri, Marina Person, Mariana Veríssimo obsada: Clara Gallo, Caio Horowicz, Caio Blat. Bilet normalny.


Mcmafia odc. 6 nc GO.

Tuca Andrada Frederico Martins, Caio Blat Fernando, Milton Gonçalves ​Afonso, Beatriz Segall Madame Besançon, Sheron Menezes Berenice i inni. Caio Blat Osoba Stopklatka. Caio Blat. AKTOR. Caio Blat. Filmografia. AKTOR. AKTOR 3. 2015. Kalifornia. Carlos, wujek Esteli. 2012. Xingu. Carandiru. Deusdete. ZGŁOŚ AKTUALIZACJĘ. Za co kochamy styl skandynawski. A w tle widzimy świat muzyki post punkowej i brazylijskiego rocka. reżyseria: Marina Person obsada: Clara Gallo, Caio Horowicz, Caio Blat, Giovanni Gallo. Da Cor do Pecado Barwy grzechu 2004 film. Obsada: Luiz Carlos Vasconcelos, Milton Gonçalves, Ivan De Almeida, Ailton Graça, Caio Blat, Ricardo Blat, Antônio Grassi, Maria Luisa Mendonça, Wagner.





Archiwa: Caio Blat Największa dawka serialowych hitów!.

Globo Caio 3210512 od 168.47 zł Podziel się swoją opinią Rodzaj Plafony, Źródła światła 1 źródło, Gwint LED. Porównaj ceny w 12 sklepach. Plik:Caio – pedia, wolna encyklopedia. Kalifornia. tytuł oryginalny: Califórnia. reżyseria: Marina Person aktorzy: Clara Gallo, Caio Horowicz, Caio Blat. czas trwania: 85 min. produkcja: Brazylia 2015. Kalifornia Olsztyn. Araña Online Lektor PL CDA. Aug. 15, 2019. Araña Online Lektor PL CDA. IMDb: 6.3 2019 108 min 1 views. DramatKryminałThriller. Gatunki. Akcja 1 398 Akcja. Caio Blat Kino Luna. Najbliższe emisje programy, filmy z udziałem Caio Blat. W najbliższym czasie nie ma żadnych emisji seriali, filmów i programów TV z udziałem Caio Blat.


Caio Blat filmy w.

Data imiejsce urodzenia. BARWY GRZECHU grupa użytkowników na NK. Film. dramat. Reż. Marina Person. Obsada: Clara Gallo, Caio Horowicz, Caio Blat​, Giovanni Gallo. Brazylia, 2015. 85 min. Caio Blat seriale, filmy i programy TV w telewizji emisje w TV. Brazylia, 2004 Obsada: Lima Duarte Caio Blat Leonardo Brício Sergio Malheiros Flávia Bonato Giovanna de Toni Marilu Bueno Taís Araújo Francisco Cuoco.





Kalifornia – Kino Elektronik.

Wysłany 09 14 08 07 Temat postu: Caio Blat. Caio Blat miejsce urodzenia​: São Paulo, Brazylia data urodzenia: 1980 06 02 prawdziwe nazwisko: Caio. Caio Blat Stowarzyszenie Filmowców Polskich. Na zdjęciu: Clara Gallo, Caio Blat. Na zdjęciu: Clara Gallo, Letícia Fagnani, Livia Gijon. Na zdjęciu: Clara Gallo, Caio Horowicz, Caio Blat. Na zdjęciu: Clara.


...
Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →